нашите стаи и апартаменти

За всеки вкус и всяка нужда

Независимо колко голямо е семейството ви и от какво имате нужда, нашият екип винаги е готов да откликне и да осигури комфорта и уюта, от които имате нужда. Разгледайте типовете настаняване, които предлагаме и направете вашия избор.

Разполагаме с 20 стаи, които са обзаведени модерно и предлагат всичко необходимо за вашия комфорт. Стаите представлява едностайно жилище с баня. Всичките наши стаи имат просторни тераси.

Подходящи за 2+1 човека

Разполагаме с 14 апартамента с една спалня, 7 от които са с изглед към море. Ако дори по време на почивката си искате да се насладите на пълния уют на домашната обстановка, то 2-стайните апартаменти са най-подходящият вариант за Вас. Те разполагат с дневна и кухненски бокс, отделен от бар-плот; както и със спалня и баня.

Подходящи за до 4 човека

За по-големи семейства, приятелски компании или за хора, обичащи комфорт и лукс в ежедневието, имаме 2 апартамента с две спални. Те се състоят от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, по-малка тоалетна и отделен килер. Разполагат с обширни тераси, подходящи за слънчеви бани или романтична вечеря.

Подходящи за до 6 човека